//Cinci victime în urma exploziei unei mine de pe o plajă VIDEO

Cinci victime în urma exploziei unei mine de pe o plajă VIDEO

În urma exploziei unei mine de pe o plajă din apropierea Odesei, trei persoane au murit și alte două au fost rănite. Chiar dacă persoanele au fost atenționate că în zonă există restricții impuse de război, oamenii nu le-au respectat și au mers să înoate.

Vladislav Nazarov, purtătorul de cuvânt al comandamentului operațional „Sud”,  a anunțat, că oamenii au fost aruncați în aer, relatează publicația ucraineană Ukrinform

„La fața locului s-au deplasat mai multe ambulanțe, dar și experți în explozibili și un grup de investigație-operativ”, a precizat Vladislav Nazarov. Oficialul ucrainean anunțase că, în urma exploziei, și-au pierdut viața două persoane, însă Serhii Bratchuk, purtătorul de cuvânt al Administraţiei militare din regiunea Odesa, a anunțat ulterior că numărul victimelor a crescut la trei. „Numărul victimelor tragediei de la Zatoka a crescut. Trei persoane au murit, alte două persoane cu răni sunt la spital”,

a transmis, Serhii Bratchuk.

Regiunea Odesa a decis să nu deschidă plajele în timpul sezonului estival din acest an, din cauza temerilor că Rusia ar putea lovi turiștii.

Zatoka este o localitate din raionul Cetatea Albă, regiunea Odesa, cu 1.637 de locuitori, potrivit wikipedia. Este o stațiune balneară de pe coasta Mării Negre, frecventată în mod special de persoane cu venituri medii din Ucraina și Republica Moldova.