//Nelson Mondialu pus de judecători să plătească 30.000 lei fostei câștigătoare de la Puterea Dragostei

Nelson Mondialu pus de judecători să plătească 30.000 lei fostei câștigătoare de la Puterea Dragostei

Nelson Mondialu a pierdut procesul cu Bianca Comanici, una dintre finalistele emisiunii de can-can Puterea Dragostei. El a fost pus de Tribunalul Cluj să îi plătească fostei iubite a fiului lui 30.000 de lei cu titlu de daune morale pentru injuriile care i s-au adus în spațiul public.

“Admite în parte cererea de chemare în judecată formulată de reclamanta COMANICI BIANCA-MARIA în contradictoriu cu pârâtul POP NELSON SIMONE şi în consecinţă: Obligă pârâtul POP NELSON SIMONE să achite reclamantei suma de 30.000 lei, despăgubiri pentru prejudiciul nepatrimonial. Obligă pârâtul POP NELSON SIMONE la încetarea încălcării drepturilor nepatrimoniale ale reclamantei şi interzice pentru viitor săvârşirea unor fapte care să aducă atingere drepturilor nepatrimoniale ale reclamantei. Obligă pârâtul POP NELSON SIMONE să îşi ceară public scuze reclamantei.

Compensează cheltuielile de judecată făcute de reclamantă şi de pârâtul POP NELSON SIMONE. Respinge ca neîntemeiată cererea de chemare în judecată formulată de reclamanta COMANICI BIANCA-MARIA în contradictoriu cu pârâtul POP NELSON LIVIAN. Obligă reclamanta să achite pârâtului POP NELSON LIVIAN suma de 1000 lei, cu titlu de cheltuieli de judecată. Cu drept de apel în termen de 30 de zile de la comunicare. Cererea de apel se va depune la Tribunalul Cluj-Secţia civilă, sub sancţiunea nulităţii. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei, azi, 3 noiembrie 2022″,

se arată în minuta instanței.