//Clujean condamnat la un an și jumătate cu executare pentru că a furat produse de 300 lei

Clujean condamnat la un an și jumătate cu executare pentru că a furat produse de 300 lei

Un clujean a fost condamnat la un an și jumătate cu executare pentru că a furat dintr-un market din Turda produse cu o valoare de aproximativ 300 de lei. În acest timp, marii corupți scapă de dosarele penale cu ajutorul deciziilor judecătorești emise de Înalta Curte de Casație și Justiție. Se poate spune, cu adevărat că pe lângă faptul că Justiția este oarbă, nici nu are capacitatea de a ”judeca”.

Hoțul condamnat cu executare a furat o unghieră, câteva deodosante și trei boxe portabile. El a recunoscut fapta, prejudiciul a fost recuperat în totalitate, arată actualdecluj.ro. În acest condiții, el a fost condamnat la un an și jumătate cu executare.

Conform rechizitoriului, ”inculpatul și concubina sa, precum și cei doi copii ai lor, se aflau în magazin în jurul orei 15.30. Inculpatul, care împingea căruciorul pentru copii, a rămas singur la raionul pe care erau expuse spre vânzare produse de igienă și a sustras o unghieră și cinci deodorante de diferite mărci, produse pe care le-a ascuns sub copilul aflat în cărucior, sub o păturică”