//Percheziții la hoții de lemne din Turda și Huedin

Percheziții la hoții de lemne din Turda și Huedin

Astăzi, în orașele Turda și Huedin polițiștii clujeni fac mai multe percheziții la persoane cercetate pentru furt de lemne și tăieri ilegale de copaci.

„Astăzi, 2 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj, sub coordonarea procurorului de caz, efectuează 20 de percheziții domiciliare în mediul rural din județul Cluj, pentru documentarea activității infracționale a unor persoane bănuite de săvârșirea infracțiunilor de tăiere, fără drept, de arbori, furt de arbori și delapidare.

Activitatea este derulată în colaborare de către Serviciile de Ordine Publică, Investigații Economice, Investigații Criminale și Criminalistic cu sprijinul polițiștilor din cadrul Polițiilor municipale Cluj-Napoca, Turda și a Poliției Orașului Huedin.

Sunt efectuate verificări pentru identificarea materialului lemnos obținut fără proveniență legală, a documentelor probatorii, precum și a altor mijloace de probă de interes în cauză.

La acțiuni participă specialiști din cadrul Gărzii Forestiere Cluj și jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Cluj-Napoca.

După finalizarea perchezițiilor mai multe persoane vor fi conduse la sediul Poliției”, a transmis Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Cluj.