//Zeci de clienți din Cluj-Napoca ai Electrica Furnizare debranșați nelegal

Zeci de clienți din Cluj-Napoca ai Electrica Furnizare debranșați nelegal

Zeci de clienți din Cluj-Napoca ai companiei de stat electrica furnizare au fost debranșați peste noapte din cauză că nu și-au plătit facturile. Motivul: angajații firmei care trebuia să le ducă oamenilor facturile nu au făcut acest lucru.

”Va semnalez o situatie revoltatoare in care Electrica Furnizare isi pune zeci de clienti din Cluj. Fara sa primeasca facturi prin posta sau electronic, fara sa primeasca un preaviz, zeci de clienti s-au trezit cu curentul taiat astazi, iar situatia cu siguranta ca se va repeta in zilele urmatoare.Explicatia, cunoscuta de companie, e ca firma angajata sa distribuie facturile sau preavizul nu face asta (de ce nu se remite si electronic factura ramane insa un mister). Iar cei ce platesc pentru nesimtirea Electrica Furnizare, ce nu e in stare sa se asigure ca facturile lor ajung la clienti, suntem tot noi, clientii acestei companii, ce ne trezim fara energie electrica tocmai cand se anunta cele mai friguroase zile din aceasta iarna.Culmea e ca, desi in decurs de nicio ora de cand am fost taiat am achitat facturile de a caror habar nu aveam, reconectarea nu se poate face decat maine. Altfel spus pe langa neplacerile cauzate de incompetenta Electrica Furnizare, mai trebuie sa stau si fara caldura in noaptea in care se anunta -14 grade in Cluj (deoarece nici centrala de apartament nu merge neavand energie electrica).
Va rog sa semnalati public aceasta situatie, in speranta ca macar altii nu vor pati ce am patit noi. Poate ca la presiunea dvs. Electrica Furnizare va intelege sa isi trateze clientii cu respect si nu in bataie de joc.

In caz ca va intrebati de ce nu am mers la sediul Electrica Furnizare cand am vazut ca nu primesc factura, precizez ca la sediul companiei de pe strada Memorandumului este zilnic o coada de cateva zeci de persoane, iar din moment ce am verificat periodic si posta si emailul si contul online unde primeam facturile pana in urma cu 2 luni am presupus ca factura nu se emite inca datorita proastei gestionari de catre aceasta companie a situatiei in contextul liberalizarii pietei de energie si a exploziei pretului energiei (ce a determinat anularea sau modificarea multor contracte)!, spune unul dintre clienții Electrica Furnizare.

Până la publicarea acestui articol, reprezentanții Electrica Furnizare nu au oferit niciun punct de vedere.