//Firma fiului actorului Dorel Vișan vrea să facă blocuri pe un teren despre care vecinii spun că nu îi aparține

Firma fiului actorului Dorel Vișan vrea să facă blocuri pe un teren despre care vecinii spun că nu îi aparține

Firma Repro Europa Development, reprezentată de Valentin Vișan, fiul actorului clujean Dorel Vișan, vrea să facă o investiție imbobiliară în Cluj-Napoca. Zona vizată este str Fabricii de Zahăr. Însă, problema este că o parte dintre vecini spun că societatea nu este proprietarul pe terenul vizat.

În ședința de urbanism de ieri, Îsusana Bodor, una dintre persoanele care locuiesc în vecinătate, a spus că de ani buni ea plătește impozit pe o parcelă de teren de 121 mp care se află situată în mijlocul proiectului imobiliar.

“De 30 de ani plătesc impozit pentru acel teren. A fost al părinților mei și l-am moștenit eu. Constructorul nu a cumpărat și acea bucată de teren și cu bună știință a ascuns acest lucru”, a spus Susana Bodor.

Ea a prezentat documentele edificatoare, dar nu a putut arăta cu exactitate că parcela la care se referă se suprapune cu cea vizată de investiția imobiliară. Astfel, i s-a dat un termen de două luni pentru a prezenta documentele edificatoare.

Pe strada Fabricii de Zahăr, nr.33-35 se propune construirea unui imobil cu functiuni mixte – parterul va avea un spatiu comercial cu deschidere la strada Fabricii de Zahar, iar partea din spate si etajele superioare vor fi ocupate de functiunea locuire. Imobilul propus va avea regimul maxim de inaltime de S+2E+ER.

Din cele 46 locuri de parcare, 36 vor fi la subsolul imobilelor, iar 10 vor fi destinate pentru functiunile de interes public.