//Brașov: Mall-ul AFI se va deschide peste o săptămână

Brașov: Mall-ul AFI se va deschide peste o săptămână

Mall-ul AFI din Brașov se va deschide pe 21 octomabrie, când va avea loc evenimentul de inaugurare al complexului comercial.

evenimentul ar fi trebuit să aibă loc în luna mai, însă, pe fondul pandemiei, compania a amânat deschiderea centrului comercial. Proiectul ar urma să fie cea mai mare unitate de retail din românia, scrie Nesw.ro.

Dezvoltatorul israelian AFI Europe a anunțat în septembrie că a inaugurat proiectul de birouri AFI Park Brașov și a deschis atunci porțile pentru noii chiriași, Siemens Romana și NTT Data. Proiectul mixt AFI Brașov, situat în centrul orașului, cuprinde proiectul de birouri AFI Park Brașov (două clădiri de birouri), dar și centrul comercial AFI Brașov.

Prima clădire de birouri are 12 etaje și 15.000 mp suprafață închiriabilă, iar a doua fază a proiectului planifică să adauge o suprafață închiriabilă de 10.000 mp. “Prin acest proiect, AFI Europe România continuă să își arate încrederea în sinergia dintre cele două tipuri de utilizare – retail și birouri – proiecte mixte care oferă o serie de beneficii atât chiriașilor clădirilor de birouri, cât și chiriasilor centrului comercial”, arăta grupul la acea dată. Investiția totală în proiect, incluzând centrul comercial și prima clădire de birouri, se ridică la aproximativ 148 milioane euro.