//Supercom câștigă contractul pentru gunoaiele clujenilor

Supercom câștigă contractul pentru gunoaiele clujenilor

Compania Supercom a câștigat contestația depusă de cei de la Brantner Veres la Consiliul Național pentru Studierea Contestațiilor (CNSC). Inițial, cei de la Supercom au câștigat contractul pentru colectarea și transportul deșeurilor din Cluj-Napoca, Huedin și alte 43 de comune. Însă compania Brantner a contestat atribuirea contractului.

Ieri, experții CNSC au stabilit că procedura de atribuire a fost făcută corect și că trebuie încheiat contractul dintre Consiliul Județean Cluj și Supercom pentru colectarea și transportul deșeurilor din Cluj-Napoca, Huedin și alte 43 de comune.

Lotul 1 cuprinde Zona 1 – municipiul Cluj-Napoca și 30 de comune: Aghireșu, Aiton, Apahida, Așchileu, Baciu, Bonțida, Borșa, Căianu, Cămărașu, Căpușu Mare, Cătina, Chinteni, Ciurila, Cojocna, Dăbâca, Feleacu, Florești, Frata, Gârbău, Geaca, Gilău, Jucu, Mociu, Pălatca, Panticeu, Săvădisla, Sânpaul, Suatu, Tureni, Vultureni și Zona 2 – orașul Huedin și 13 comune: Beliș, Călățele, Ciucea, Izvoru Crișului, Măguri-Răcătău, Mănăstireni, Mărgău, Mărișel, Negreni, Poieni, Săcuieu, Sâncraiu, Râșca.

Anul trecut, Supercom a câștigat licitația pentru gestionarea Centrului Integrat de Management a Deșeurilor.