//Soțul șefei UMF Cluj-Napoca a finalizat o investiție imobiliară de 27 milioane euro

Soțul șefei UMF Cluj-Napoca a finalizat o investiție imobiliară de 27 milioane euro

Firma Felinvest anunță că a finalizat o investiție imobiliară în valoare de 27 milioane euro. Businessul este controlat de Octavian Buzoianu, soțul Ancăi Buzoianu, decanul Universității de Medicină și Farmacie din Cluj-Napoca.

Octavian Buzoianu

În cei peste 30.000 mp ai proiectului, sunt găzduite birouri, apartamente, un bistro, un teren de sport, o sală de fitness, un incubator de afaceri, un parc, o grădiniță și o școală cu predare după curriculum internațional, iar campusul urmează să completeze oferta de servicii disponibile cu un spațiu de co-work și un barber shop. Clădirea de birouri CBC 3 este închiriată în proporție de 75% de către Bitdefender, Catalysts și Royal School in Transylvania, iar angajații companiilor partenere au opțiunea de a cumpăra sau închiria apartamente în cadrul campusului.

Anca Buzoianu

„Companiile care au decis să facă parte din comunitatea CBC sunt inovatoare și umane. Sunt afaceri care au cunoscut succesul pe plan local și global preocupându-se în mod real de binele angajaților lor. Această preocupare comună ne-a ajutat să devenim partenerul lor de Real Estate, susținându-le eforturile de a atrage și reține o densitate ridicată de talent în companie”, a detaliat Vlad Buzoianu, CEO CBC.

Un aspect diferențiator al proiectului CBC este faptul că dezvoltatorul și-a asumat administrarea cotidiană a campusului prin crearea și operarea facilităților sale. Cu excepția componentei de învățământ, toate facilitățile campusului sunt operate de către echipa de management CBC. 

„Proiectul nostru reprezintă o viziune diferită asupra campusurilor de afaceri, cu o adresare B2B2C. Mai exact, prin filozofia noastră, nu măsurăm dimensiunea proiectului doar în metrii pătrați pe care îi închiriem companiilor partenere, ci ne concentrăm cu aceeași atenție și asupra nevoilor oamenilor pe care îi găzduim și cărora trebuie să le oferim cele mai bune experiențe de birou și de petrecere a timpului liber, cu accent pe siguranța și calitatea vieții. Nu este un lucru obișnuit în industria noastră ca dezvoltatorii să se concentreze pe formarea de comunități și să aloce resurse pentru acest scop, dar cred ca este modul corect de a privi spre viitorul Real Estate-ului”, explică Vlad Buzoianu.