//La Cluj va fi numită prima femeie Prefect

La Cluj va fi numită prima femeie Prefect

În weekend, liberalii clujeni au decis să o nominalizeze pentru funcția de Prefect pe Irnia Munteanu, care acum ocupă funcțai de subprefect.

Ea este din Câmpia Turzii și a câștigat postul la care sperau și Ovidiu Cîmpeanu, director în Primăria Cluj-Napoca, și Maria Forna, consilier județean. În urma avansării lui Munteanu în funcția de Prefect al Clujului, funcția pe care o ocupa până acum va merge la PSD.

Irina Munteanu a fost director în Primăria Câmpia Turzii, înainte de a ajunge la Prefectură, conducând Direcția de Relații cu Comunitatea, scrie turdanews.ro.

Irina Munteanu va fi al doilea prefect care ajunge pe post având în spate Primăria Câmpia Turzii, după ce și fostul prefect Mircea Abrudean a ajuns în funcția din postura de angajat al administrației locale din Câmpia Turzii.

Irina Munteanu este licențiată în asistență socială la Universitatea „Babes-Bolyai”, Facultatea de Sociologie și Asistență Socială, Cluj-Napoca. De asemenea, a urmat studii postuniversitare de specializare – Formare de Directori de Servicii Sociale.

Potrivit declarației de avere, Irina Munteanu deține un apartament și un autoturism Mazda din 2004.