//Clujeanul Vasile Dîncu a demisionat din funcția de ministru pe Facebook

Clujeanul Vasile Dîncu a demisionat din funcția de ministru pe Facebook

PSD-istul clujean Vasile Dîncu a demsionat în urmă cu scurt timp din funcția de ministru al Apărării Naționale. El a motivat gestul pe fondul neînțelegerilor avute cu președintele Iohannis.

„Domnului Prim Ministru al Guvernului României
Nicolae – Ionel Ciucă
DEMISIE
Subsemnatul Vasile DÎNCU, membru al Guvernului României, deținător al portofoliului apărării, vă rog să luați act de demisia mea din această funcție.
Motivez gestul meu prin perspectiva imposibilității colaborării cu Președintele României, comandantul suprem al Armatei. Consider necesară retragerea mea din această funcție pentru a nu prejudicia în niciun fel procesele de decizie și programele care necesită fluiditate pe întreg lanțul de comandă și pentru a nu bloca o serie de proiecte absolut necesare pentru funcționarea optimă a Ministerului Apărării Naționale și a Armatei Române.
Domnule Prim Ministru, vă mulțumesc pentru colaborarea onestă și deschiderea de care ați dat dovadă pe tot parcursul activității guvernamentale comune și vă asigur de tot sprijinul meu pentru toate proiectele și programele Ministerului si Armatei Române, din calitatea de senator, membru în Parlamentul României.
Vasile DÎNCU
București, 24 octombrie 2022”, este textul publicat pe Facebook de Vasile Dîncu.