//Întrebat de demisie, Vasile Dîncu a închis telefonul

Întrebat de demisie, Vasile Dîncu a închis telefonul

Ministrului Apărării, PSD-istul clujean Vasile Dîncu, îi este din ce în ce mai greu să gestioneze situația politică în care a intrat. După ce din mai multe surse se preconizează că premierul Ciucă îi va cere demisia. Când a fost întrebat despre acest aspect, Vasile Dâncu a închis telefonul refuzând să facă orice comentariu.

Întrebat despre declarațiile făcute în legătură cu războiul din Ucraina, ministrul Apărării a declarat că ceea ce a spus el a fost „că nu trebuie să lăsăm Ucraina singură, că ea are o singură șansă, aceea de a lupta până la capăt, dar că noi trebuie să facem cu toții presiuni diplomatice pentru ca rușii să se retragă și să oprească acțiunea teroristă”.

În continuare, el a menționat că nu înțelege această montură care s-a făcut la București, astfel încât premierul și președintele s-au văzut nevoiți să răspundă. El este de părere că totul a fost pus la cale de USR.

E o montură USR-istă. Liderii noștri au răspuns la niște întrebări meșteșugit puse ca să se poată răspunde așa. Nu mi-a cerut nimeni demisia în acest moment”, a spus Dîncu.

Imediat după ce a fost întrebat dacă totuși crede că o să-i fie cerută demisia, ministrul Apărării a închis telefonul în direct.