//Sibiu: Secția ATI de la Spitalul Județean nu are autorizație ISU și nici nu o poate obține

Sibiu: Secția ATI de la Spitalul Județean nu are autorizație ISU și nici nu o poate obține

Spitalul Județean sibiu nu are o autorizație ISU pentru stingerea incendiilor și, din cauza faptului că imobilul în care funcționează este vechi, nu poate obține una.

Blocul unde sunt secţiile Chirurgie 1, Chirurgie 2, Ortopedie – Traumatologie, Urologie, Terapie Intensivă este construit în anii `70.
„Pentru pavilionul chirurgical al SCJU Sibiu, unde se regăseşte şi Secţia ATI, nu poate fi obţinută autorizaţia ISU, întrucât clădirea este una veche şi
nu corespunde normelor actuale pentru obţinerea autorizaţiei. Pentru a putea obţine autorizarea ISU conform solicitărilor actuale este necesară
reabilitarea completă a pavilionului”, a spus Liliana Coldea, directorul Spitalului din Sibiu.

Acest spital a fost inaugurat în 1857 și în decursul anilor, mai multe pavilioane au fost reabilitate complet și dețin autorizație ISU. Este vorba de Secţia Clinică de Boli Infecţioase, Secţia Clinică de Recuperare Medicină Fizică şi Balneologie 1, Secţia Clinică de Recuperare Medicină Fizică şi Balneologie 2, Ambulatoriul, Centrul de Cercetare Invazivă şi Noninvazivă în domeniul patologiei cardiace şi vasculare (CVASIC) şi UPU. Aviz ISU au secţiile Neurochirurgie, Oftalmologie, CVASIC, corp nou ATI – etaj, secţii chirurgicale, respectiv Urologie, Ortopedie.