//Preot șantajat cu o filmare în care întreținea relații sexuale cu doi bărbați

Preot șantajat cu o filmare în care întreținea relații sexuale cu doi bărbați

Un preot a fost șantajat cu o filmare în care făcea sex cu doi bărbați. Cei care l-au șantajat i-au cerut 300.000 lei ca să nu distribuie public fimările.

Șapte persoane au fostaudiate la secția de poliție 24 din Capitală și au fost acuzate de șantaj la adresa unui preot din Videle, județul Teleorman. Suspecții l-ar fi filmat pe preot în timp ce întreținea raporturi sexuale cu doi dintre ei, apoi au pretins suma 300.000 de lei, ca să nu facă publice înregistrările.

În urma cercetărilor efectuate de polițiștii bucureșteni a rezultat că în acest caz sunt implicați mai mulți bărbați, care în perioada septembrie – decembrie 2020, au pretins și obținut de la persoana vătămată sume de bani pentru a nu posta în spațiul virtual și a nu transmite fotografii și videoclipuri cu caracter compromițător.

Duminică seară au fost prinși în flagrant doi dintre bărbați imediat după ce au primit de la persoana vătămată suma de 5.000 lei, bani puși la dispoziția acesteia de organele de urmărire penală și  marcați în prealabil de specialiștii criminaliști.

Alte 5 mandate de percheziție domiciliară, două în București și trei în județul Călărași, au fost puse în aplicare, încă 5 persoane fiind depistate și conduse la audieri. Cercetările sunt continuate de Secția 24 Poliție, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de șantaj. Prejudiciul reclamat este de aproximativ 300.000 lei.