//Încă un spital al groazei descoperit la Horezu VIDEO

Încă un spital al groazei descoperit la Horezu VIDEO

Imagini care par desprinse dintr-un film horror au fost luate de la Spitalul din Horezu: morți care stau aruncați pe jos, printre gunoaie, aparținătorii lor ridică sacii cu cadavre, fără să fie însoțiți de personalul spitalului. În replică, reprezentanții spitalului spun că mizeria a fost făcută de rudele celor decedați! Reamintim că, tot la Spitalul din Horezu, în cursul acestui an a avut loc o tentativă de viol.

În imaginile filmate de rudele unui bolnav decedat în spital, se vede mizerie, iar aparţinătorii intră singuri în morgă, fără să fie însoţiţi de vreun angajat al spitalului. Rudele se ghidează după capacele sicrielor pentru a-şi lua morţii acasă. Mai mult, chiar ar trebui să noteze într-un registru ce au luat. Este greu să priveşti aceste imagini, dar să şi fii în piele aparţinătorilor.

Conducerea spitalului spune că ceea ce s-a întâmplat vineri reprezintă o excepție deoarece în morgă au ajuns patru decedaţi în 24 de ore. Conducerea recunoaşte că la morgă nu este niciun angajat, iar rudele sunt îndrumate de portar şi ajutate, în mod obişnuit, să identifice cadavrele.

Tot portarul este cel care distribuie echipamentele de protecţie pe care rudele trebuie să le poarte când intră în morgă. În ceea ce privește mizeria din interior, aceasta ar fi formată din lucrurile decedaţilor pe care rudele nu le mai iau.

În cursul acestui an, la acest spital a avut loc și o tentativă de viol.

Un asistent medical de la Spitalul Orăşenesc Horezu este acuzat că a încercat să violeze o colegă de serviciu,
chiar în incinta spitalului. Cei doi lucrează la Compartimentul de Sterilizare a instrumentarului medical, iar incidentul s-ar fi petrecut la schimbul de tură. Bărbatul este chiar reprezentantul Ordinului Asistenţilor Medicali în cadrul spitalului, adică al instituţiei care le dă asistenţilor medicali certificatele de liberă practică.