//După ce ieri s-a văzut cu Iohannis, Dîncu a făcut Covid

După ce ieri s-a văzut cu Iohannis, Dîncu a făcut Covid

Ministrul Apărării, Vasile Dîncu, a anunțat că are Covid și că se află în izolare. Anunțul a fost făcut pe pagina de Facebook. Ieri, a fost în vizită la Baza Aeriană de la Câmpia Turzii împreună cu președintele Iohannis.

”Se spune că marile întâlniri ale vieții sunt cele neplanificate. Nu se aplică, însă, tuturor întâlnirilor, cu atât mai puțin celor pe care le avem cu virusul care ne bântuie viețile de aproape 2 ani.

L-am întâlnit, ieri, pentru a doua oară, dar nici de data aceasta nu m-a impresionat. Sper, așadar, că aceasta va fi ultima noastră întâlnire.

Începând de miercuri sunt în izolare. Îmi exercit toate îndatoririle profesionale de la distanță, am suspendat doar întâlnirile față în față și audiențele” a anunțat ministrul.

Dâncu susține că nu are simptome. ”Nu am simptome, mă simt foarte bine și sunt nerăbdător să revin alături de colegii mei din Ministerul Apărării Naționale și din Guvernul României. Să ne revedem sănătoși!”, a transmis social-democratul.

Reamintim că ieri, Ministrul Apărării Vasile Dîncu și Președintele României, Klaus Iohannis, au vizitat baza militară aeriană de la Câmpia Turzii, împreună cu șeful Statului Major al Apărării, generalul Daniel Petrescu.

Detalii despre vizită pot fi accesate AICI

Astfel, în mod normal, cel puțin președintele Iohannis și generalul Petrescu ar trebui să intre în izolare deoarece au fost în contact direct cu Dîncu.

Până în momentul de față, Administrația Prezidențială nu a transmis niciun comunicat,