//Casă de la marginea Clujului vândută cu 1,6 mil. €

Casă de la marginea Clujului vândută cu 1,6 mil. €

O casă care a fost construită în 2018 la marginea municipiului Cluj-Napoca a fost vândută cu 1,6 milioane de euro. Suprafața casei este de 436 metri pătrați, imobilul are parter și un etaj, iar terenul din jur are 917 metri pătrați. Vila a fost construită în zona Făget, adică în liziera care înconjoară o parte din oraș.

Vila a fost finalizată în 2018; este din cărămidă și a fost îmbrăcată în piatră. Are patru dormitoare și un living room, două bucătării, patru băi, trei terase, patru locuri de parcare. Ca să aibă relaxare “in house”, a fost echipată cu propria saună. Potrivit media9.ro, proprietarul și cumpărătorul au dorit să rămână anonimi; rămâne doar numele agentului imobiliar care a intermediat tranzacția, Cristina Ciobanu, de la RE/MAX Infinity.

“Piața imobiliară din Cluj s-a schimbat în ultimii ani. Acum 4-5 ani, o vilă de peste 1,5 milioane de euro se vindea după multe luni de zile de promovare și negocieri. Farte greu se găseau clienții potriviți. Astăzi însă, numărul clienților care au la dispoziție bugete de 1-2 milioane a crescut, iar ofertele bune, poziționate la prețul corect, se vând destul de rapid”, a spus Cristina Ciobanu, specializată pe vânzarea proprietăților premium.

Pentru vila din Făget, în cele trei luni cât a fost listată, agentul a avut cinci clienți și a vândut-o la prețul solicitat, fără nicio negociere. Clientul a ales să cumpere imobilul exact așa cum era. Cumpărătorul a apreciat detaliile proprietății; vila a fost construită de proprietar pentru familia sa și a ales cu grijă finisajele și mobila.