//Străin stabilit în Cluj Napoca a stat înjunghiat 12 ore fără să meargă la spital

Străin stabilit în Cluj Napoca a stat înjunghiat 12 ore fără să meargă la spital

Un medic francez, fost student la UMF Cluj, a stat 12 ore cu răni abdominale care i-au pus viața în pericol până să meargă la Urgențe. El a fost înjunghiat de colegul de apartament, medic și el, din cauza unor dispute.

Marți, 22 februarie, în jurul orei 14.00, poliția a fost sesizată prin SNUAU 112 cu privire la faptul că un bărbat, în vârstă de 31 de ani, cetățean străin, s-a deplasat la o unitate medicală din municipiul Cluj-Napoca, prezentând o plagă în zona abdominală.

“Până în prezent, în urma administrării materialului probator de către polițiștii Serviciului de Investigații Criminale și cei ai Poliției municipiului Cluj-Napoca  a rezultat faptul că bărbatul ar fi fost agresat fizic, în noaptea de 21/22 februarie a.c., în timp ce se afla într-un imobil situat în municipiul Cluj-Napoca, de către un bărbat în vârstă de 33 de ani, de asemenea cetățean străin.

Cel în cauză, pe fondul unei discuții contradictorii, i-ar fi aplicat o lovitură la nivelul abdomenului cu un obiect înțepător-tăietor.

După examinarea medico-legală a acestuia, s-a constatat faptul că leziunile suferite i-au pus în primejdie viaţa, în cauză fiind întocmit un dosar penal care vizează săvârşirea infracţiunii de tentativă de omor, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj”, au precizat reprezentanții IPJ Cluj.

Agresorul, un alt medic de 33 de ani cu origini marocane a fost reținut pentru 24 de ore, fiind depus într-un Centru de Reținere și Arestare Preventivă.