//Sibiu: Șoferul care a abandonat mașina cu pasagerul din dreapta mort, a fost găsit beat mangă!

Sibiu: Șoferul care a abandonat mașina cu pasagerul din dreapta mort, a fost găsit beat mangă!

Polițiștii sibieni l-au identificat pe autorul accidentului de la Tălmăcel (jud Sibiu). Mașina pe care o conducea a fost găsită într-o râpă, iar pasagerul din dreapta era mort.

“Poliţiştii rutieri au depistat autorul accidentului, este vorba de un bărbat în vârsta de 40 de ani, din Tălmaciu. La testarea cu aparatul etilotest a rezultat 0,38 mg/l alcool pur în aerul expirat. Cercetările continuă”, a precizat Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Maşina condusă de bărbat a căzut într-o râpă şi, pentru scoaterea pasagerului decedat, a fost nevoie de intervenţia unei echipe de descarcerare, potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă din Sibiu.

ORA 8.29 Sibiu: Pasagerul unei maşini căzute într-o râpă – găsit decedat; şoferul este căutat de poliţişti

Pasagerul unei maşini care a căzut într-o râpă a fost găsit decedat, iar şoferul a fugit de la locul accidentului şi este căutat de către poliţişti, a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Sibiu, Luciana Lazăr.

“Azi noapte, la ora 22,50, in localitatea Tălmăcel, pe DC 61, a avut loc un accident rutier soldat cu decesul pasagerului dreapta faţă (un localnic în vârstă de 30 de ani). Un autoturism s-a răsturnat în afara părţii carosabile, iar imediat după producerea accidentului conducătorul auto a părăsit locul faptei. Poliţiştii rutieri au efectuat verificări pe parcursul întregii nopţi fără a reuşi depistarea acestuia. Cercetările sunt continuate”, a declarat Luciana Lazăr.

Pentru scoaterea pasagerului decedat din maşină a fost nevoie de intervenţia unui echipaj de descarcerare, potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă din Sibiu.