//Patron clujean amendat de 4 ori pentru petreceri în pandemie

Patron clujean amendat de 4 ori pentru petreceri în pandemie

Omul de afaceri clujean, Claudiu Mărginean, a mai primit o amendă în weekend pentru că a organizat o petrecere în plină pandemie. În situația în care în Cluj-Napoca rata de infectare este de peste 26 de cazuri la mia de locuitori, Mărginean a organizat o petrecere în clubul Urania de pe strada Horea la care au participat aproximativ 50 de persoane.

Ieri, în jurul orei 03.00, polițiștii municipiului Cluj-Napoca, alături de jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile au au făcut verificări la localul Urania, unde se afla în desfășurare un eveniment privat la care participau mai multe persoane.

Polițiștii au stabilit identitatea organizatorului și a celor 49 de persoane participante, față de care urmează a fi luate măsurile legale de sancționare, pentru nerespectarea prevederilor Legii 55/2020.

Totodată, în urma intervenție forțelor de ordine evenimentul a fost sistat, iar în cauză a fost deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de zădărnicirea combaterii bolilor.

Până acum poliția a întrerupt patru petreceri care au fost organizate la clubul patronat de omul de afaceri clujean.