//Bătăușul unei tinere îi asigură securitatea lui Șoșoacă VIDEO

Bătăușul unei tinere îi asigură securitatea lui Șoșoacă VIDEO

Sorin Paleșică, unul dintre cele mai temute persoanaje din zona Valea Jiului, a fost văzut în compania Dianei Șoșoacă. El ar fi una dintre persoanele care îi asigură securitatea parlamentarului.

În 2016, Sorin Paleșică a bătut măr o tânără salvamontistă din Stațiunea Straja. La momentul respectiv, polițiștii l-au reținut pe Sorin Paleșică pentru 24 de ore, însă a fost eliberat imediat. Incidentul ar fi pornit de la faptul că tânăra i-ar fi cerut acestuia să facă liniște. Aceștia se aflau într-un bar. În primă instanță, fata a reușit să se ferească de lovitură, dar a două oară agresorul a reușit să îi tragă un pumn iar fata a căzut ca secerată.

„Am asistat cum fiica mea este dusă de colegii noștri de la SMURD la spital. Ea mi-a zis doar că l-a rugat pe acel individ să se liniștească și a fost bătută, restul am văzut pe înregistrări. Azi-dimineață, când am plecat de acasă, avea fața tumefiată, un ochi vânăt și se vaită de dureri de cap, având un traumatism în zona occipitală, că are tulburări la mers, este amețită și nu vede bine”, declara tatăl fetei.