//Profesor din Câmpina le spune elevilor că ”virusul e modificat de o mână criminală”

Profesor din Câmpina le spune elevilor că ”virusul e modificat de o mână criminală”

Dan Gavrilescu, un medic de familie în Câmpina, le-a ținit elevilor o prelegere despre cum Covid-19 este un virus modificat de ”o mână criminală”.

„SARS-CoV-2 e un virus modificat în laborator de o mână criminală a omului și folosit ca armă biologică. Nenorocirea care este? El a fost folosit într-un război complicat, economic. E o mare afacere în spatele acestei pandemii, război economic care să lovească în economiile puternice.”

Întrebat de un elev cine ar avea interesul să declanșeze o pandemie și să ucidă atâția oameni, medicul a răspuns: „Așa-s războaiele, dragule.”

Medicul își face ceva reproșuri, dar nu pentru conținutul „discursului”.

Dan Gavrilescu, medic de familie: „Nu îmi reproșez decât că m-am afișat în public cu burta asta mare și mâinile în buzunar. Când am văzut imaginea mi-a fost rușine. Restul, să știți, nu retractez nimic. Argumentele științifice sunt toate adunate un an de zile în capul meu. ”

Andreea Moldovan, secretar de stat Ministerul Sănătății: „Nu au nici o bază științifică și fac și mai mult rău când vin din partea unui exponent al cadrelor medicale. Ceea ce observăm în ultima vreme este o avalanșă de fake news-uri și de decredibilizare a infecției SARS-CoV-2, a vaccinării, a tratamentelor, a metodelor de restrângere a diseminării infecției și este regretabil, pentru că este transmis unor persoane care sunt înalt receptoare de astfel de informații.”

Acum, atât Inspectoratul Școlar Prahova, cât și Colegiul Medicilor fac cercetări.