//Nelson Mondialu tâlhărit! A rămas cu capul spart și fără bijuterii! VIDEO

Nelson Mondialu tâlhărit! A rămas cu capul spart și fără bijuterii! VIDEO

Nelson Mondialu susține că a fost tâlhărit în plină noapte, bătut până la sânge și jefuit de bijuteriile pe care le avea asupra lui. Pe de altă parte, reprezentanții IPJ Cluj susțin că nu au nicio informație despre această fapăti și că nu a fost depusă nicio plângere din partea celui care susține că a ar fi fost agresat.

„Am fost abuzat..Nu pot să vorbesc. Mi-a dat cu piciorul în gură. M-o prins așa de pe voleu. Poc. Mi-a rupt dinții. Nu mai pot să mănânc. M-o bătut. Doamne, te rog frumos ajută Poliția Română să-i bage pe aia la pușcărie … Mi-o furat inele și verigheta. Am fost la urgență azi dimineață … M-au dat așa mulți și m-au speriat. A plecat conașa să-mi scoată analizele, că am și două coaste fracturate. Să știți că nu mă las până nu îi bag în pușcărie. Trei inși au sărit pe mine. Nu știu ce mi-au făcut medicii, că am fost inconștient”, povestește Nelson.

El relatează că a fost lovit, prin surprindere, cu o lopată în cap

„Nu îmi era frică de ei, dar au venit de la spate. Unul o venit, m-a bătut pe umăr și mi-a spus „Domnu?” și celălalt mi-a dat cu lopata în cap. Am urmele de la cuiele din lopată. Apoi altul mi-a dat cu cotul la tâmplă. A vrut să mă omoare, dar am avut succes. N-am apucat să dau nici măcar una înapoi”, spune el.

https://youtu.be/vVwxDK6Srqg