//Doi hoți prins la furat combustibil din mașinile de pe strada Soporului din Cluj-Napoca

Doi hoți prins la furat combustibil din mașinile de pe strada Soporului din Cluj-Napoca

Doi hoți au fost prinși de polițiștii clujeni în timp ce furau combustibili din mașinile parcate pe strada Soporului din Cluj-Napoca.

Cei doi hoți au depozitat combustibilul în 20 de canistre, încărcate în două mașini, dar au fost surprinși și interceptați la scurt timp de către polițiști.

Totul s-a întâmplat luni noaptea:

„La data de 11 ianuarie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca – Secția 7 Poliție – Compartimentul de Investigaţii Criminale, în urma activităților informativ-operative efectuate, au depistat în flagrant un bărbat de 23 de ani, din comuna Frata, județul Cluj și un altul de 26 de ani, din comuna Florești, județul Cluj, în timp ce ar fi sustras combustibil din rezervoarele unor  autoutilitare și a unui bulodexcavator, parcate pe strada Soporului, din municipiul Cluj-Napoca.

În fapt, în cursul nopții de 10/11 ianuarie a.c., cei în cauză ar fi sustras, din rezervorul a trei autoutilitare și a unui buldoexcavator, aproximativ 400 de litri de motorină, în timp ce acestea se aflau parcate pe str. Soporului, din muncipiul Cluj-Napoca”, a transmis IPJ Cluj.

Prejudiciul a fost recuperat în totalitate.

„În baza probatoriului administrat, polițiștii au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore față de cei doi, fiind cercetați pentru comiterea infracțiunilor de furt calificat, faptă prevăzută de Codul Penal”, potrivit IPJ Cluj.