//Ce spune Udrea despre cartierul pe care îl construiește în Cluj-Napoca

Ce spune Udrea despre cartierul pe care îl construiește în Cluj-Napoca

Elena Udrea a recunoscut că este implicată, alături de soțul ei, în finanțarea cartierului care urmează să fie construit în Cluj-Napoca. Proiectul se construiește în zona Someșeni, în apropiere de fosta groapă de gunoi a municipiului Cluj-Napoca, Pata Rât.

Pe lângă Elena Udrea și Adrian Alexandrov, în proiectul imobiliar Transilvania Smart City mai este asociat și omul de afaceri clujean Ștefan Berciu, un discret milionar din Cluj  și consul onorific al statului Burundi.

”Sa fie intr-un ceas bun!Pentru carcotasi, preturile sunt printre cele mai mici de pe piata clujeana. Iar finantarea este transparenta, prin fonduri de investii din afara tarii, in principal”, a scris Udrea pe Facebook.

Unul dintre asociații din acest proiect, Adrian Alexandrov, a declarat că s-a deschis țantierul celui mai mare și singurul proiect #smartcity din Europa de Sud-Est.

În prima etapă, proiectul Transilvania Smart City va avea 800 de apartamente, 20.000 mp comerciali, cel mai mare parc privat din România, de 2 hectare, un restaurant, centru spa, sală de fitness, grădiniță și creșă, precum și 1200 de locuri de parcare inteligentă subterane.

Faza finală a proiectului imobiliar va aduce 10.000 de unități de locuit, adică circa 40 de blocuri de locuințe și peste 30 000 de locuitori estimați.

Dacă până acum cei doi soți au fost discreți în apariții publice și în a oferi declarații despre acest proiect faraonic care va duce la o aglomerare a zonei de lângă cimitirul Moș Ion Roată, acum fostul ministru condamnat la închisoare, Elena Udrea, și soțul ei, au început să își asume, „pe față”, acest proiect și chiar să comunice în spațiul public detalii despre el.