//Fată de 15 ani călcată pe trecere adusă cu elicopterul la Cluj

Fată de 15 ani călcată pe trecere adusă cu elicopterul la Cluj

O tânără în vârstă de 15 ani, care a fost călcată pe trecerea de pietoni în orașul Ardud, a fost adusă cu elicopterul SMURD în Cluj-Napoca. Persoana care a comis accidentul a fugit de la locul accidentului, dar a fost prinsă la scurt timp. Potrivit surselor medicale, tânăra este în stare gravă, a suferit politraumatisme multiple și este intubată, potrivit unor surse medicale.

Eleva traversa pe trecerea de pietoni, marcată și semnalizată corespunzător, în apropiere de școala unde învață, când a fost lovită de o mașină. Șoferul, un tânăr de 18 ani, a fugit de la locul accidentului, însă a fost prins la scurt timp de polițiști.

„La data de 09 februarie a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție al județului Satu Mare au fost sesizați cu privire la faptul că, pe raza orașului Ardud, un autoturism a acroșat o tânără care se afla în traversarea părții carosabile pe trecerea de pietoni marcată și semnalizată corespunzător, conducătorul autoturismului părăsind locul accidentului”, au transmis oficialii poliției.

Prietenii și apropiații i-au transmis Tatianei, prin intermediul rețelelor de socializare, zeci de mesaje de încurajare și rugăciuni.

„Sper din tot sufletul să te faci bine. Așteptăm cu sufletul la gură vești despre tine”, se arată într-unul dintre mesajele transmise adolescentei.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În urma verificărilor efectuate, a fost identificat autorul evenimentului, acesta fiind un tânăr de 18 ani, din comuna Beltiug”, conform sursei citate. Totodată, acestuia i s-au prelevat probe biologice în vederea stabilirii prezenței unor eventuale substanțe”, menționează polițiștii din Satu Mare.