//Spitalul Polaris deschide secție Covid-19 gratuită

Spitalul Polaris deschide secție Covid-19 gratuită

După ce afacerea familiei Socea, Spitalul de Recuperare Polaris de lângă Cluj-Napoca, a fost preluată de compania Medicover, noii proprietari au decis deschiderea unei secții Covid-19 unde pacienții sunt tratați gratuit.

Spitalul are 180 paturi, dintre care 50 au fost alocate secției COVID. La secția de Terapie Intensivă au fost dedicate 10 paturi pentru cazurile grave.

”Accesul în Ambulatoriu se face prin prezentare directă (NU este nevoie de bilet de trimitere ) sau pe baza de programare, iar la secția Covid/ATI Covid din spital se realizează direct pentru persoanele cu forme ușoare și medii și prin transfer pentru persoanele cu forme grave de Covid. Pentru a asigura siguranța tuturor pacienților, circuitele către Sectia Covid și Centrul de evaluare sunt complet separate. Celelalte secții și Ambulatoriul Spitalului funcționează în continuare în regim normal non-Covid, având circuite complet separate”, arată anunțul făcut de oficialii spitalului.

Până la preluarea de către rețeaua Medicover, centrul medical clujean Polaris era deţinut de acţionarii  MERA STANCA DELIA, SOCEA TUDOR ALEXANDRU (acţionari minoritari) şi de off-shore-ul cipriot Radovan Limited, care deţinea pachetul majoritar de acţiuni, și care era conectat tot la membrii familiei Socea.