//Mureș: Un bărbat din Mureș a vrut să răpească o fetiță de 12 ani VIDEO cu tentativa de RĂPIRE

Mureș: Un bărbat din Mureș a vrut să răpească o fetiță de 12 ani VIDEO cu tentativa de RĂPIRE

Un bărbat de 41 de ani dintr-o localitate din județul Mureș a fost reținut pentru că ar fi încercat să răpească cu mașina o fetiță de 12 ani din Bistrița Năsăud.

“În după-amiaza acestei zile, politiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, au identificat, pe raza localităţii Romuli, un bărbat in vârstă de 41 de ani, din judeţul Mureş, bănuit de comiterea infracţiunii de tentativă la infracţiunea de lipsire de libertate in mod ilegal”, a transmis Polişia Bistriţa-Năsăud.

Suspectul a fost reţinut aseară, pentru 24 de ore, urmând ca azi să fie prezentat parchetului cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi ulterior instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Conform mesager24.ro, întâmplarea s-a petrecut ieri, în jurul orei 7.40, când copila mergea spre școală, iar doi bărbați coborâți intempestiv dintr-o mașină de culoare albă ar fi bruscat-o şi încercat să o urce cu forța în autoturism.
Conform martorilor, cei doi indivizi se aflau într-o mașină marca Ford Mondeo, cu numere de București. Primarul comunei Nimigea, Mircea Runcan, a relatat pentru sursa citată că fetița a fost salvată de câțiva muncitori care au observat ce se întâmplă.

Aceștia văzând ce se întâmplă, și strigătele de ajutor ale elevei, au sărit imediat pentru a o salva iar cei cei doi bărbați suspecți au demarat în trombă și duși au fost. De menționat faptul că incidentul s-a petrecut la intersecția Drumului Gării cu Drumul Județean 172. Am identificat mașina pe camerele video ale primăriei și acum polițiștii au deschis o anchetă”, a declarat primarul.