//Jandarmi clujeni bătuți într-o comună din Cluj VIDEO

Jandarmi clujeni bătuți într-o comună din Cluj VIDEO

Doi jandarmi clujeni au fost bătuți de mai mulți hoți de lemne de etnie romă în zona comunei clujene Călățele. Jandarmii participau la o acțiune comună cu pădurarii din Ocolul silvic Huedin și au dat peste mai mulți romi care aveau căruțele încărcate cu lemne și nu au putut justifica proveniența lor.

Situația a escaladat rapid și transformat într-o bătaie, după ce jandarmii s-au simțit amenințați și au folosit spray lacrimogen, iar romii i-au atacat cu lemne. Unul dintre handarmi a fost internat în spital.

”Un echipaj de jandarmi aflat la o acțiune comună cu lucrătorii silvici în zona Călățele au surprins în flagrant mai multe persoane care încercau să sustragă material lemnos. La încercările de verificare a persoanelor în cauză, acesrea au devenit agresive, fiind conduse la secția de Poliție unde se continuă cercetările sub coordonarea procurorului de serviciu”, transmit cei de la Jandarmeria Cluj.

În acest caz au fost reținute trei persoane, un adul și doi adolescenți acuzați că l-au lovit cu un lemn pe jandarmul care a fost rănit. În acest caz a fost deshcis un dosar de ultraj și vătămare corporală.

Se pare că jandarmii din Cluj sunt urmăriți de ghinioane

În spațiul public au apărut filmulețe sexy cu fostul purtător de cuvânt al jandarmilor

Filmul poate fi accesat AICI

De asemenea, tot jandarmii clujeni s-au mai făcut de râs după ce nu au reușit să își sincronizeze pașii de defilare