//În Cluj-Napoca un preot face scandal în autobuz când i se atrage atenția să poarte mască ! VIDEO

În Cluj-Napoca un preot face scandal în autobuz când i se atrage atenția să poarte mască ! VIDEO

Un preot ordodox din Cluj-Napoca devine recalcitranți cu ceilalți călători, după ce aceștia îi atrag atenția că trebuie să poarte mască de protecție. Omul bisericii, afectat de probabil de faptul că Mitropolitul Andrei Andreicuț a fost diagnosticat recent cu coronavirus ajunge să se certe cu ceilalți călători și le adreseajă injurii.

A fost nevoie de intervenția șoferului pentru ca spiritele să se calmeze. într-un final, preotul coboară din autobuz și ”blagoslovește” o femeie.

Reacția oficială a Mitropoliei clujene a fost să scuze pentru că preotul este moldovean.

„Am văzut aceste imagini şi bineînţeles că nu putem fi de acord cu un astfel de comportament şi cu o asemenea atitudine. Hainele pe care le îmbracă îl obligă la un cu totul alt comportament oriunde s-ar afla şi în oricare circumstanţă. Nu cred că e din Eparhia noastră, n-am reuşit să-l identificăm, dar pare a fi mai degrabă călugăr decât preot. Acum ştiţi cum e, mai există şi Biserica Ortodoxă de Rit Vechi, ei sunt foarte activi în Moldova, dar în ultimul timp au început să fie tot mai prezenţi şi în zona noastră pentru diverse colecte. Dar, repet, oricine ar fi, comportamentul nu e cel mai potrivit”, a declarat purtatorul de cuvânt al Mitropoliei Clujului, Maramureşului şi Sălajului, Bogdan Ivanov, potrivit clujust.ro.