//Accident cu două TIR-uri și un utilaj pe A1

Accident cu două TIR-uri și un utilaj pe A1

În această dimineață, pe Autostrada A1 a avut loc un accident grav de circulație în care au fost implicate două TIR-uri și un utilaj de deszăpezire. Două persoane au fost transportate la spital.

„Accident rutier TIR (încărcat cu carne) cu autoturism pe A1, sensul de mers spre Sebeş, km 248. ISU Sibiu a intervenit de urgenţă cu un echipaj de descarcerare, o autospecială de stingere şi 2 echipaje SMURD dintre care unul cu medic. La faţa locului s-a intervenit pentru descarcerarea a 2 persoane (una din autocamion şi una din autoturism) conştiente care au fost predate echipajelor SMURD pentru asistenţă medicală şi transportul la spital”, a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, Alina Voina.

Inițial, un TIR a acroșat un utilaj de deszăpezire, care era staționat pe bandă de urgență, după care se răstoarnă în afară părții carosabile.

Imediat după producerea evenimentului, șoferul unui alt autotren oprește pe bandă de urgență pentru a acorda sprijin, însă este acroșat de un autoturism.

Șoferul primului autotren și conducătoarea autoturismului sunt transportați la spital, conștienți.

Utilajul staționa pe bandă de urgență din cauza unei defecțiuni, semnalizat corespunzător, anunță polițiștii sibieni.