//Unul dintre agresorii consilierei USR pozează în victimă

Unul dintre agresorii consilierei USR pozează în victimă

Dinu Gheorghe, unul dintre consilierii locali PMP, care au bătut-o pe USR-ista Felicia Ienculescu-Popovici nu își mai dă demisia din și spune că, de fapt, el a fost agresat. În acest sens el a scris o declarație pe care a trimis-o conducerii PMP Ilfov.

Imaginile surprinse de camerele de supraveghere arată că un consilier USR din Mogoșoaia este împins și bruscat, iar telefonul este luat din mână femeii, în timp ce filma.

Valentin Ene (PNL) și Dinu Gheorghe (PMP) au atacat-o pe Felicia Ienculescu-Popovici din cauza modului în care s-a votat o afacere imobiliară.

Valentin Ene (consilier local PNL): Păi ați pus reporterii să o sune pe nevastă-mea, să o sune pe fii-mea.

Felicia Ienculescu-Popovici (consilier local USR): Dar aveți dovezi? Deci, eu nici nu știu numărul dvs de telefon!

Valentin Ene (consilier local PNL): Doamnă dragă, dacă vreodată se va mai întâmpla, dumneavoastră o să fiți singura care rămâneți în căruț cu rotile, chiar dacă fac 7-8-10 ani de pușcărie și vă dau un miliard, credeți-mă, așa o să se întâmple!

Valentin Ene a fost suspendat din toate funcțiile din partid, iar conducerea filialei PNL din care face parte s-a delimitat de comportamentul său.

Liderul PMP, Cristian Diaconescu, a cerut și el suspendarea consilierului din partid, până la încheierea anchetei.

Poliția Ilfov a confirmat că, după plângerea consilierei, a deschis un dosar penal pentru ultraj.

Între timp, un alt consilier USR a fost bătut.

Este vorba despre agresarea unui consilier local din Drăgășani (Vâlcea) a fost bătut după ce a reclamat la Poliție arderi ilegale de deșeuri.

„Consilierul local USR din Drăgășani, Marian Roșca, a fost astăzi (vineri, n.red.) bătut de administratorul Liceului tehnologic din oraș pentru faptul că a raportat Poliției locale existența unor arderi ilegale de deșeuri. Este al doilea caz de agresare asupra unui consilier USR după ce colega noastră Felicia Ienculescu-Popovici a fost agresată de doi consilieri PNL și PMP din Mogoșoaia. Asemenea comportamente violente asupra unor colegi care încearcă să își facă treaba pentru comunitate sunt incalificabile și trebuie investigate și sancționate de autorități. Sper, de asemenea, că înșiruirea acestor două agresiuni consecutive asupra unor consilieri USR să fie doar o coincidență”, a scris pe Facebook, vineri, europarlamentarul USR Alin Mituța.