//Radu Moldovan, președintele CJ Bistrița-Năsăud, are COVID-19

Radu Moldovan, președintele CJ Bistrița-Năsăud, are COVID-19

Președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Radu Moldovan, a fost confirmat pozitv la infecția cu COVID-19.

“Tocmai am primit rezultatul testului şi, din păcate, mă alătur miilor de români confirmaţi pozitiv de COVID-19. Deocamdată, starea mea de sănătate este stabilă şi conform procedurii m-am izolat, protejându-i pe ceilalţi. Sunt voci care pun la îndoială existenţa virusului, sunt oameni ce cred, însă în aceste momente, în faţa inamicului invizibil, cel mai înţelept este să respectăm cu toţii regulile.

Multă sănătate tuturor! Am încredere că prin profesionalismul cadrelor medicale, prin puterea şi bunătatea lui Dumnezeu, vom trece şi peste această etapă”, a declarat politicianul bistrițean.

A fost ales la alegerile din 27 septembrie pentru un nou mandat de președinte al Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, este şi preşedinte al filialei locale a PSD şi vicepreşedinte al partidului la nivel naţional.

În ultimele zile, au fost confirmate două cazuri de Covid-19 la Consiliul Judeţean Bistriţa-Năsăud, Radu Moldovan fiind cea de-a treia persoană din cadrul instituţiei care a primit acest diagnostic.