//Fost candidat la Prezidențiale: AUR nu va mai rezista mult timp!

Fost candidat la Prezidențiale: AUR nu va mai rezista mult timp!

Ninel Peia, fost candidat la alegerile pentru Prezidențiale a declarat că partidul AUR nu va rezista prea mult timp.

Într-o intervenţie avută luni, la Realitatea TV, Ninel Peia a reacţionat după acuzaţiile lansate duminică de George Simion, copreşedinte AUR. Simion a spus că i s-au pus transmițătoare gps în mașină și Peia încearcă să cumpere parlamentari AUR.

„Mi s-a pus un gps cu transmițător în mașină. Știam deja, de la începutul anului este în curs o uriașă operațiune pentru scindarea și discreditarea AUR.

Li se oferă beneficii materiale și beneficii inclusiv din partea unor indivizi care pretind a fi agenți sau colaboratori ai SRI. De asta tot scandalul și cu Diana, Ii s-a promis funcția de președinte de partid”, a spus George Simion.

Totodată, Peia a reacţionat şi după ce senatoarea Diana Șoșoacă a fost îndepărtată de AUR şi ulterior de la șefia Comisiei de Abuzuri din Parlament. Dianei Şoşoacă ce i-a fost retras sprijinul politic.

„AUR se va desfiinţa!”

„Cred că domnul George Simion are o problemă de memorie. Această Alianţă (n.r. – dintre PNR şi AUR) a fost semnată la 20 octombrie 2020. PNR a avut candidaţi pe listele AUR. Acel protocol de convenţie e valabil până pe 7 ianuarie… Trebuia să fie un protocol de colaborare pe 4 ani.

Simion e un căţeluş al acestora, o marionetă vorbitoare. Acest grup oligarhic condus de Marius Lulea (n.r. – despre care Şoşoacă a spus că e liderul AUR) are interese de afaceri nu doar în Ilfov, ci şi în străinătate.

Au fost buni cei 12.500 membri ai PNR la alegerile parlamentare. Şi după ce s-au văzut cu sacii în căruţă, au început atacurile dinspre AUR. În luna decembrie au început prin ridicarea sprijinului politic al lui Francis Tobă şi după aceea au continuat cu Diana Şoşoacă.

Simion încearcă să mai salveze ce se poate, dar AUR se va desfiiinţa, dezamăgind o mare parte din membrii AUR care au crezut într-un proiect naţional. Chestiunea cu punerea unui GPS în maşină există doar în mintea lui.

Diana Şoşoacă nu va ajunge la PSD

Nu este adevărat, doamna Şoşoacă nu se va duce niciodată nici la PSD, nici la USR-PLUS. AUR a încălcat cu bună ştiinţă protocolul dintre AUR şi PNR semnat de mine, Ninel Peia, şi Marius Lulea. AUR nu reprezintă decât o legătură a unui grup oligarhic cu interese în Transnistria.

Diana Șoșoacă a fost retrasă din cauza faptului că erau la rând dosarele lui Raed Arafat, Raluca Turcan… Cu abuzurile care au fost comise în timpul pandemiei sau așa-zisei pandemii.

I-am propus doamnei senator Diana Șoșoacă să vină să candideze și să preia funcția de președinte PNR. Nu încercăm să racolăm pe nimeni, la PNR îi așteptăm pe toți și inclusiv pe 3 parlamentari de la USR care vor să vină la PNR. Care sunt creștini adevărați. Am discutat personal cu ei, ne-am întâlnit la Sfânta Liturghie.”

Peia este un fost deputat PSD, exclus din partid în 2016 chiar de Liviu Dragnea, după ce susținuse că vaccinurile ar fi îmbolnăvit bebelușii din Argeș, într-un caz de intoxicare cu bacteria e-coli.

Ninel Peia a dispărut la mănăstire

Ninel Peia a candidat la alegerile prezidențiale în 2019. În dorinţa de deveni cât mai vizibil, s-a remarcat prin promovarea teoriilor conspiraţiei. Un exemplu a fost chiar cel din campania electorală din 2019, când a dispărut fără urmă dintr-un hotel din Cluj. Autorităţile au intrat în alertă, dar Peia a fost găsit câteva zile mai târziu la Mănăstirea Putna.

În 2016, Ninel Peia a elaborat și a depus în Parlamentul României un proiect de lege care propunea ca predarea educaţiei sexuale fără acordul scris al părinţilor să fie pedepsită cu închisoarea. În sprijinul ideilor sale, Peia motiva că „în şcolile copiilor noştri se introduc, pe ascuns, pornografia, prozelitismul LGBT şi sexualitatea deviantă”.