//Europarlamentarul Rareș Bogdan spune că ”își vede lungul nasului”

Europarlamentarul Rareș Bogdan spune că ”își vede lungul nasului”

Europarlamentarul Rareș Bogdan, care este și prim-vicepreședintele PNL, a anunțat că până la Crăciun va fi format noul guvern. El a mai adăugat că nu dorește funcția de premier pentru că ”își vede lungul nasului”.

Tripleta liberală: Ludovic Orban, Klaus Iohannis și Rareș Bogdan

Rareș Bogdan a spus că în discuțiile pentru noua majoritate nu s-a discutat pe ministere, însă primul ministru ar trebui să aibă Ministerul Justiției, Ministerul Fondurilor Europene, Ministerul de Finanțe și de Interne, conform Mediafax.

„Noi nu am făcut o listă cu ministere pe care PNL nu le cedează pentru că nu mi se pare corect să pornim așa în discuție. Discuția este ce facem momentul în care investim un nou guvern. Cred că Parlamentul nou constituit va fi undeva în 21 decembrie, pentru că în 21 expiră mandatele aleșilor actuali, deci după data de 21, putem avea chiar înainte de Crăciun un nou guvern, în cel mai rău caz cel mai târziu până la Anul Nou, dar eu cred că până în ajunul Crăciunului avem un guvern nou”, a spus Rareș Bogdan.

Acesta a afirmat că majoritatea guvernamentală se va face în jurul PNL, cu USR PLUS și UDMR, că se poartă discuții cu aceste formațiuni.

De la aceste discuții este exclus, spune Bogdan, PSD, despre care spune că „este izolat pe scena politică și așa va rămâne patru ani de zile”.

Averea lui Rareș Bogdan este formată dintr-un teren la Alba Iulia şi unul la Voluntari, o clădire la Cluj şi una la Voluntari. Mai are tablouri în valoare de 200.000 de euro, ceasuri de 200.000 de euro, bijuterii de 150.000 de euro şi argintărie de 15.000 de euro. Un tablou vândut pentru suma de peste 19.000 de euro.
Peste 100.000 de euro în cont.

Pe 6 decembrie 2020, Rareş Bogdan a declarat că ”a votat pentru o Românie unde cetăţenii să se întoarcă acasă şi unde cetăţenii să-şi poată creşte copiii. Am votat cu gândul că românii vor avea o renaştere după 30 de ani de chin”.