//Din puțul gândirii de vicepremier: Platforma de programare pentru vaccinare este blocată pentru că este vie

Din puțul gândirii de vicepremier: Platforma de programare pentru vaccinare este blocată pentru că este vie

Vicepremierul Dan Barna a declarat că blocarea platformei pentru programările la vaccinarea anti-Covid-19 indică faptul că ”este vie”!

„Platforma funcționează. Faptul că sunt blocaje, arată că e o platformă vie la care se lucrează. Dacă am fi știut că vine pandemia și ne-am fi pregătit niște luni de zile înainte, probabil că am fi avut mai puține probleme.

E o realitate la care ne adaptăm. E normal să te adaptezi în momentul în care vezi astfel de probleme. Dacă s-ar fi blocat și am fi zis «n-avem ce să facem, facem alta», atunci da, ar fi fost un mesaj greșit.

În momentul de față, platforma funcționează. Dacă vor mai apărea dificultăți, n-am nicio îndoială că echipa și oamenii din spate de la Ministerul Sănătății, Apărării, STS – cei care întrețin platforma – o vor face să meargă mai departe și aici suntem, foarte deschiși, foarte transparenți. Important este ca oamenii să intre pe platformă, să se programeze. Că mai e un blocaj de o jumătate de oră, de o oră, trecem peste, mergem mai departe. Important e să avem vaccin și să ne însănătoșim”, a declarat Dan Barna.