//Pui de urs găsiți de muncitori forestieri și aruncați în zăpadă VIDEO

Pui de urs găsiți de muncitori forestieri și aruncați în zăpadă VIDEO

Patru muncitori forestieri au găsit într-un bârlog pui de urs pe care i-au arincat în zăpadă. Cruzimea cu care țapinarii se comportă cu animalele a fost filmată, iar imaginile au ajus în atenția poliției.

„Patru pui de urs scoşi brutal din bârlog şi aruncaţi prin zăpadă”, arată reprezentanţii asociaţiei Casa lui Patrocle – Animal Rescue

În clipul video se văd patru indivizi „aflaţi pesemne într-o exploatare forestieră scot puii şi-i manipulează brutal pentru a le identifica sexul! În loc să sune la 112 sau să anunţe Ocolul Silvic, sau măcar să aibă reacţii de oameni normali – ei fac din asta o distracţie pe măsura minţilor şi sufletelor limitate pe care le au”, spun cei de la Asociaţia Casa lui Patrocle.

„Cel care a filmat lucrează pe taf undeva în judeţul Neamţ şi-i cunoaştem identitatea. Iar filmarea este facută cu siguranţă in Neamţ. Bănuim că azi (18 febuarie n.red.). Fiind vorba de date cu caracter personal, le vom pune la dispoziţia autorităţilor (sursa filmării, numele individului)”, se mai arată în postare.

Reprezentanţii Asociaţiei sunt revoltaţi şi cer ca Poliţia să se sesizeze în acest caz sau cei care văd clipul să trimită sesizări online pe site-ul IPJ Neamţ.

.