//Procurorii care au investigat Cazul Colectiv coduc ancheta la Secția ATI Piatra Neamț

Procurorii care au investigat Cazul Colectiv coduc ancheta la Secția ATI Piatra Neamț

Potrivit unor informații din cadrul Parchetului General, procurorii care au condus ancheta la Cazul Colectiv și la incendiul care a avut la maternitatea Giulești, se ocupă și de investigarea cauzelor care au dus la apariția incendiului de la Secția ATI Piatra Neamț.

Este vorba despre procurorii Eduard Mihai Ilie și Marius Iacob, care vor trebui să găsească vinovații din acest caz. Reamintim că incendiul a izbucnit sâmbătă seară la Spitalul Județean din Piatra Neamț, unde au murit zece oameni și alți șapte sunt răniți.

”Secția de urmărire penală și criminalistică din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție va prelua ancheta în cazul incendiului de la Secţia de Anestezie Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean Piatra Neamț.

Cauza a fost înregistrată inițial pe rolul Parchetului de pe lângă Tribunalul Neamț, care s-a sesizat din oficiu, fiind dispusă începerea urmăririi penale in rem sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, arată comunicatul parchetului.