//Fostul șef al agenției pentru IMM-uri Cluj a pierdut procesul pentru integritate

Fostul șef al agenției pentru IMM-uri Cluj a pierdut procesul pentru integritate

Mircea Miheștean, fostul șef al Agenției pentru IMM-uri Cluj Napoca (A.I.M.M.A.I.P.E. Cluj Napoca) a pierdut procesul cu Agenția Națională pentru Integritate (ANI). Agenția pe care o conducea Mihăștean are arondate județele Bihor, Bistriţa Năsăud, Cluj, Maramureş, Satu Mare, Sălaj.

ANI susține că Miheștean a semnat, în calitate de director executiv, acte privind un concurs de promovare pe care tot el l-a luat.

”Respinge cererea de chemare în judecată formulată de reclamantul MM în contradictoriu cu pârâta ANI formulată împotriva Raportului de evaluare nr. …../G/II/23.07.2021. Cu drept de recurs în termen de 15 zile de a comunicare, care se va depune la Curtea de Apel Cluj. Pronunţată prin punerea la dispoziţia părţilor prin intermediul grefei instanţei azi, 21.12.2021”, arată soluția pe scurt a Curții de Apel Cluj.

”În exercitarea funcției publice de director executiv în care a fost numit temporar și ulterior prin delegare, din funcția de execuție deținută în cadrul A.Î.M.M.A.I.P.E. Cluj Napoca, a luat decizia de a semna actele administrative în baza cărora s-a organizat și desfășurat concursul de promovare pentru ocuparea unei funcții publice de conducere vacante de șef serviciu în cadrul Serviciului Politici Implementare Programe pentru IMM  din data de 21 decembrie 2020, în urma căruia a fost promovat din funcția publică de execuție deținută în funcția de șef serviciu.

Persoana evaluată a încălcat prevederile art. 79, alin. (1), lit. c) și din Legea nr. 161/2003.”, a transmis ANI