//Criminalul din Baciu care și-a ucis mama condamnat pe viață VIDEO

Criminalul din Baciu care și-a ucis mama condamnat pe viață VIDEO

Vlad Culda, un tânăr din comuna clujeană Baciu care și-a ucis mama, a fost condamnat la închisoare pe viață de Tribunalul Cluj. Pe fondul consumului excesiv de droguri, el a lovit-o pe Ana Culda cu toporul în cap de mai multe ori.

Anchetatorii spun că între bărbat și mama acestuia erau probleme de mai mult timp, iar luni seara acesta s-a dus și i-a dat în cap.

Crima a avut loc în data de 22-23.03.2021.

Mama bărbatului i-a cumpărat acestuia un apartament în Cluj-Napoca, unde locuia alături de mai mulți prieteni. Toți se drogau, iar mama i-a tot reproșat că este un ratat și că își distruge viața. Într-un acces de furie, bărbatul s-a dus la locuința femeii din Baciu, unde aceasta stătea cu un concubin, și scandalul a degenerat în crimă.

Vecinii au declarat că Vlad umbla mai toată ziua sub influența drogurilor.

„În ultima perioadă am văzut că e cam turbat, parcă nu era în toanele lui. Copilul era drogat”, spun vecinii.

Crima a fost descoperită de partenerul femeii. Mama agresorului – în vârstă de 50 de ani – încerca să îşi refacă viaţa după ce soţul ei murise în urma unui accident de muncă. Pe corp, avea semne care – spun anchetatorii – arată că ar fi încercat să scape din mâinile fiului.

„Încep să am idei paranoice, să am halucinaţii, să am idei delirante, să am impresia că lumea e împotriva mea sau să am o violență atât de puternică în mine încât să nu pot gestiona. O furie foarte puternică în organism înseamnă o tensiune mare pe care vreau cu orice preţ să o eliberez. În momentul în care consum un anumit tip de droguri, orice tensiune şi orice chimie din organism este potenţată în mod exponenţial, adică o simt de 10.000 de ori mai puternic”, a declarat psihologul Gabriela Groza.

Soluția pe scurt a condamnării poate fi accesată AICI