//Un antrenor de fitness din Târgu Mureș face dezinfecția SARS-CoV-2 la Aeroportul Internațional Cluj-Napoca

Un antrenor de fitness din Târgu Mureș face dezinfecția SARS-CoV-2 la Aeroportul Internațional Cluj-Napoca

SC Exclusivcorp, o firmă din Târgu Mureș, a câștigat contractul Servicii de dezinfecție suplimentară pentru prevenirea infecției cu coronavirusul SARS – CoV -2, la Aeroportului Internațional Avram Iancu Cluj R.A.” în valoare de 120.198,72 lei, fără TVA. În societate este acționar un antrenor de fitness, tânăr liberal din Târgu Mureș, iar aeroportul clujean este administrat de Consiliul Județean Cluj, condus de liberalul Alin Tișe, finul primarului clujean, Emil Boc.

Sursa foto:exclusiveacademy.ro. Delast Voinea Popovici Sebastian

Societatea Exclusivcorp este administrată de Delast Voinea Popovici Crina, care are și 90% din acțiuni, alături de Delast Voinea Popovici Sebastian (10% din pachetul de acțiuni). Cel din urmă este un liberal mureșean care a fost înscris pe listele de consilieri locali din partea PNL la Primăria Târgu Mureș. Însă nu a prins postul.

El este antrenor de fitness și deține sala de sport UMF GYM din Târgul Mures. Este atât de priceput încât ”a scos o campioană mondială pe categoria Bikini Fitness, și mulți băieți cu titluri naționale tot pe fitness”, arăta anul trecut publicația mureșeană novamedia24.com.

SC Exclusivcorp are un singur angajat și, pe anul trecut, a declarat o cifră de afaceri de aproape 70.000 lei, adică de aproape două ori mai mică decât valoarea contractului câștigat de la Aeroportul Internațional Cluj-Napoca.

Aeroportul clujean este condus de David Ciceo, însă este administrat de Consiliul Județean Cluj care este condus, cum putea fi altfel, de un liberal, Alin Tișe.

Contractul a fost atribuit în situația în care o societate concurentă a sesizat o serie de nereguli grave

Potrivit auzațiilor făcute în cadrul contestației, ”oferta Exclusivcorp SRL nu îndeplinea condițiile minime asociate cu referire la lipsa atestatelor solicitate și respectiv a neconformității documentelor depuse care nu se mai aflau în termenul de valabilitate solicitat. Au fost solicitate, în mod nelegal, mai multe clarificări firmei Exclusivcorp (5 solicitări) care, prin răspunsurile date de Exclusivcorp au dus la modificarea ofertei inițiale. De asemenea a fost depășit termenul limită stabilit în anunțul de participare pentru solicitarea de clarificări”.

În replică, reprezentanții aeroportului clujean au cerut respingerea contestației pe motiv că semnatarul contestației nu și-a trecut toate datele de identificare, iar firma nu a declarat în contestație numărul de fax, adresa de mail, denumirea obiectului contractului, procedura de atribuire.

Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor a emis o decizie în favoarea firmei mureșene.

120.000 de lei pentru frecatul clanțelor din Aeroportul Internațional Cluj-Napoca

Contractul încheiat presupune presupune dezinfecția suprafețelor interioare operaționale, inclusiv a dotărilor operaționale și de securitate (pardoseli, clanțe, ghișee check-in, cabine control Poliție de Frontieră, cabine control securitate, tăvițe bagaje, benzi bagaje, balustrade, echipamente control) și grupuri sanitare (pardoseli, faianțe, clanțe, robineți, obiecte sanitare) cu produse specifice, biocide pe bază de clor și / sau alcool, operațiune care se va aplica imediat după curățarea prealabilă a suprafețelor.

Cine a făcut parte din Comisia de licitație organizată de Aeroportul Internațional Cluj-Napoca

Federiga Viorel – Consiliul de Administratie, Popa Irimie Emil –Consiliul de Administratie, Pop Ioan – Consiliul de Administratie, Konnert Agnes – Consiliul de Administratie, Ciceo David Ioan – Director General, Zanc Gabriela – Director Comercial, Florian Corina Paula – Director Economic, Muresan Florica – Director Tehnic, Fechete Nicolae – Director Securitate, Lupoaei Tudorel – Director Operational, Nasui Gabriel Adrian – Sef Biroul Juridic, Boboș Raluca-Bianca- Sef Birou Contracte, Cecălăcean Sonia – Șef Birou Achiziții Publice, Vîtcă Cristina – Expert Achizitii Publice, Todoran Andreea – Expert Achizitii Publice, Pura Livia – Responsabil Terminale, Coste Flaviu – Ciprian – Sef Serviciu Mentenanță Infrastructură Aeroportuară, Rusti Danci Ileana – Referent de specialitate – Serviciul Financiar, Oprescu Alexandra – Referent de specialitate – Compartiment Control Intern.