//Șeful Poliției Locale Alba Iulia găsit în comă alcoolică la volan

Șeful Poliției Locale Alba Iulia găsit în comă alcoolică la volan

Daniel Ilcu, șeful Poliției Locale alba Iulia a fost găsit în comă alcoolică la volan. El a provocat un accident rutier și a fost găsit înconștient de polițiști.

 Daniel Ilcu, nu a mai revenit la serviciu din data de 18 decembrie, la o zi după ce a fost găsit inconştient, în maşina instituţiei, pe o stradă din oraş. Surse judiciare au declarat că alcoolemia din sânge a lui Ilcu era de 5,6 la mie, o alcoolemie aproape echivalentă cu decesul. A fost determinată după prelevarea probelor biologice, deoarece acesta nu a putut fi testat cu aparatul etilotest în momentul în care a fost găsit.

Ilcu a fost dus la spital şi a intrat în comă alcoolică iar medicii s-ar fi luptat să îi salveze viaţa.

În timp ce şeful Poliţiei Locale Alba Iulia a rămas internat în spital, la parchet a fost deschis in rem un dosar pentru vătămare corporală din culpă. Dosarul se află la Parchetul de pe lângă Judecătoria Alba Iulia ai cărei reprezentanţi au solicitat IPJ Alba să transmită toate documentele pentru efectuarea cercetărilor exclusiv de către procuror.

Autorităţile nu au oferit aproape deloc informaţii despre incidentul în care a fost implicat şeful Poliţiei Locale. Ancheta este una dificilă, din cauza faptului că Daniel Ilcu nu ar fost văzut în timp ce conducea autoturismul, iar singurii martori sunt persoanele care l-au găsit pe acesta în maşină.

Daniel Ilcu este şeful Poliţiei Locale Alba Iulia din iunie 2018. Ilcu este pensionar din Poliţie, unde a lucrat la o structură de securitate.