//Condamnat pentru tortură numit politic la șefia Institutului de Urologie și transplant din Cluj-Napoca VIDEO

Condamnat pentru tortură numit politic la șefia Institutului de Urologie și transplant din Cluj-Napoca VIDEO

Nicolae Sântimbrean, fost vicepreşedinte PNL Alba, condamnat penal la un an de închisoare pentru acte de tortură, a fost numit politic de ministrul Sănătății Nelu Tătaru la conducerea Institutului de Urologie și transplant Renal din Cluj-Napoca.

“Ministrul Sănătăţii, Nelu Tataru, a numit acum o săptămână în funcţia de manager al Institutului Clinic de Urologie şi Transplant Renal din Cluj-Napoca pe un individ provenit din pepinieră de cadre de la PNL Alba care a fost condamnat penal la 1 an de închisoare pentru ACTE DE TORTURĂ!

Numele lui este Nicolae Sântimbrean, a fost vicepreşedinte al PNL Alba şi de-a lungul timpului a primit de la partid mai multe funcţii la stat, ultima la Casa de Asigurări din Alba-Iulia.

După ce au numit un şef de pompe funebre la spitalul din Piatra Neamţ, un ospătar la Spitalul din Câmpeni jud Alba, un fost condamnat penal la Spitalul din Craiova, acum, viitorii noştri parteneri de guvernare, au trecut la un alt nivel, numesc la şefia unei instituţii medicale conduse de un fost traficant de organe, un fost poliţist care a torturat într-o secţie de poliţie un cetăţean nevinovat”,  susţine deputatul clujean Emanuel Ungureanu.

Acesta mai susţine că deţine mărturia cetăţeanului torturat de actualul manager al Institutului Clinic de Urologie şi Transplant Renal din Cluj-Napoca, Nicolaescu Sântimbrean. Omul torturat de Santimbrean spune că acesta din urmă l-a lovit cu batâ de baseball peste talpi pentru a mărturisi un furt pe care nu l-a comis.

“Rog public ministrul Sănătăţii să găsească soluţii decente pentru conducerea Institutului de Transplant din Cluj-Napoca, cum ar fi logic, să organizeze un concurs, este chiar aşa greu?”, a mai scris Emanuel Ungureanu pe Facebook.