//Bărbatul care l-a amenințat cu moartea pe Arafat internat o lună într-un spital din Alba Iulia

Bărbatul care l-a amenințat cu moartea pe Arafat internat o lună într-un spital din Alba Iulia

Raul-Nicolae Coltor, persoana care l-a amenințat cu moartea pe Raed Arafat va fi internat pentru o lună de zile într-un spital din Alba Iulia. El a postat pe Facebook un mesaj cu amenințarile pe care, ulterior, l-a șters. Sentința a fost dată de Înalta Curte de Casație și Justiție, iar propunerea de trimitere în judecată a venit din partea procurorilor DIICOT.

…În baza art. 184 alin. 11 din Codul de procedură penală, dispune internarea medicală nevoluntară a inculpatului Coltor Raul-Nicolae, în cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Alba-Iulia, situat în municipiul Alba-lulia, Bulevardul Revoluţiei nr. 23, jud. Alba, pe o durată de 30 de zile. În baza art. 184 alin. 22 din Codul de procedură penală, dispune încunoștințarea „Spitalului Judeţean de Urgenţă Alba-Iulia”. Cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului. Onorariul parţial cuvenit apărătorului desemnat din oficiu, în cuantum de 100 lei, rămâne în sarcina statului. Cu drept de contestaţie în termen de 24 de ore de la pronunţare. Pronunțată în şedinţa publică, azi, 25 februarie 2021…

arată soluția pe scurt a instanței.

Potrivit publicației Adevărul, Raul Coltor  este bărbatul care l-a ameninţat cu moartea pe Raed Arafat într-un mesaj postat pe Facebook : În baza articolului 55 din Constituţia României, declar public: având în vedere că Raed Arafat este condamnat la moarte în Palestina, că este terorist, şi datorită crimelor pe care le-a comis împotriva cetăţenilor români (trafic de organe Mossad), EU, Coltor Raul Nicolae, prin depunerea jurământului militar la data de 1 Decembrie 2005, am primit dreptul de a ucide în numele Ţării şi al Poporului Român! Domnule Raed Arafat! O să fiu EU acela care o să vă îngroape alături de un porc într-un mormânt de piatră! Te somez să părăseşti acest teritoriu înainte de întâlnirea noastră! Game over zdreanţo!”, a fost mesajul pe care Raul Coltor l-a postat pe pagina lui de Facebook, mesaj pe care ulterior l-a şters.

Tot Raul Coltor este cel care s-a prezentat în vara anului trecut, pe 14 iulie, la sediul CSM din Calea Plevnei pentru a da în vileag presupuse legături între angajaţi americani ai Bazei de la Deveselu cu o reţea de proxeneţi, totul în contextul cazului crimelor din Caracal. Bărbatul susţinea atunci că a fost la Secţia de Investigare a Infracţiunilor în Justiţie, unde nu fusese lăsat să depună o plângere, legată de fraude comise de angajați ai statului român care depășesc 100 de miliarde de dolari. El le-a mai spus jurnaliştilor adunați în fața CSM că a lucrat timp de peste 10 ani în „serviciile de informaţii străine”.

Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, a depus, în 16 iulie, o plângere penală la parchet după ce a primit două amenințări cu moartea.

Este vorba de două ameninţări cu moartea care au fost publice şi care au fost destul de evidente, emise de oameni care pot chiar să facă rău. Aşa că am venit şi am depus plângerea, iar de aici e treaba autorităţilor. Una printr-un film care a fost postat public şi una prin postarea publică pe care o ştie toată lumea”, a declarat Arafat, la ieşirea din sediul DIICOT.

Pe pagina Raul Coltor a fost publicat la 14 iulie un mesaj amenințător la adresa secretarului de stat din MAI pe care îl acuza de ”trafic de organe Mossad” și ”crime împotriva cetățenilor români”.

Coltor a șters postarea ulterior. Pagina de Facebook a bărbatului abundă în postări despre dacii liberi, conspirații și nevoia unei ”armate voluntare a Poporului român”.