//Jaf ca în filme! Jefuitorii au tras cu armament greu

Jaf ca în filme! Jefuitorii au tras cu armament greu

Mai multe persoane echipate cu armament militar au comis un jaf la o bancă din Brazilia și au reușit să scape. Aproximativ 30 de răufăcători echipați cu armament greu și explozibil au spart o bancă și au fugit cu o sumă de bani nespecificată.

Hoții nu s-au dat înapoi de la nimic pentru a scăpa cu prada: au incendiat un camion, au aruncat în aer seiful băncii, au tras în polițiști și au blocat mai multe străzi din centrul orașului cât timp au încărcat banii furați în mașini.

Hoții au luat, de asemenea, ostatici un grup de muncitori, forțându-l pe unul dintre ei să ajute la transportul banilor furați, a raportat site-ul de știri G1.

Jefuitorii au scăpat cu prada

Pentru jaful spectaculos, infractorii au folosit mai multe autoturisme de lux, pe care le-au abandonat la aproximativ 20 de kilometri de locul spargerii.

Nimeni nu a fost ucis, însă un paznic și un agent de poliție au fost răniți.

În timp ce urmărirea jefuitorilor era în desfășurare, primarul Clesio Salvaro a postat pe rețelele de socializare pentru a-i îndemna pe cetățeniilocuitorii din Criciuma, un oraș cu 217.000 de locuitori, să rămână în case.

Patru persoane au fost arestate ulterior pentru că au strâns aproximativ 810.000 de reali (echivalentul a 150.000 de dolari) împrăștiați pe străzi. 

Deocamdată suma furată nu este cunoscută, iar cei 30 de indivizi au reușit să fugă și sunt căutați în continuare de poliție, , anunță digi24.