//Comoara lui Maradona a fost găsită într-un depozit

Comoara lui Maradona a fost găsită într-un depozit

Comoara secretă a lui Diego Maradona a fost găsită într-un depozit din orașul Beccar, Argentina. Este vorba despre mai multe obiecte personale pe care fotbalistul le-a colecționat de-a lungul vieții.

A fost găsit un depozit cu obiecte de valoare pe care Diego Maradona le ţinea la păstrare într-un loc sigur şi secret totodată.

Într-un mic depozit din orașul Beccar, în Argentina, se află comoara ascunsă a lui Diego Maradona. Obiectele au călătorit de la Dubai la Buenos Aires după ce Maradona a plecat de la FC Fujairah. Acum, după moartea sa, rămâne de văzut cum vor fi împărțite.

Nu este vorba doar despre aur sau despre sume de bani colosale, ci despre un şir de obiecte şi amintiri inestimabile ca valoare, strânse de Diego Maradona pe parcursul vieţii

Obiectele primite de Maradona de-a lungul anilor și regăsite în acel depozit reprezintă visul oricăruit fan al fotbalului. Atunci când ”El Pibe D’Oro” a părăsit Dubai, după Cupa Mondială din 2018 din Rusia, toate lucrurile pe care le avea cu el au fost mutate într-un container.

Ce alte obiecte s-au găsit în depozitul lui Diego Maradona

infobae-imagine

În afară de mașini, toate obiectele au fost transportate în Argentina deoarece îi erau foarte dragi lui Diego. Conform avocatului său, Matias Morla, scrie infobae.com

Depozitul conține în jur de 200 de obiecte extrem de valoroase

Printre acestea, se numără tricouri semnate de la foști și actuali mari jucători, o scrisoare de la Fidel Castro, mingi de la Napoli, Boca Juniors și Barcelona. Două tricouri ale lui Manchester City personalizate de fostul ginere, Kun Aguero, încă unul de la Tottenham din partea lui Harry Kane și multe, multe alte comori inestimabile.

Cât ar plăti un colecționar, de exemplu, pentru un tricou Hristo Stoichkov Barcelona dedicat lui Diego? Printre lucruri există o scrisoare scrisă şi semnată de Fidel Castro . Sau chitara cu care Andrés Calamaro a compus piesa dedicaţă lui.

Diego Maradona avea și lucruri personale în depozit

Scrisoarea de la Fidel Castro pe care Diego a trimis-o la cadru

În plus, au fost găsite și obiecte personale: costume și încălțăminte pe care Maradona le-a purtat precum și un tricou cu imaginea sa și a lui Benjamin, nepotul său din relația Gianinnei cu Sergio Aguero.