//Sibiu: Vezi lista producătorilor selectați pentru Piața Transilvania

Sibiu: Vezi lista producătorilor selectați pentru Piața Transilvania

CJ Sibiu a finalizat procedura de selecţie a producătorilor care vor vinde în Piaţa Volantă Transilvania începând cu 01 ianuarie 2021.

Lista producătorilor selectaţi este publicată pe site-ul Consiliul Judeţean Sibiu, accesând link-ul: http://www.cjsibiu.ro/wp-content/uploads/2020/12/TABEL-PRODUCATORI-SEM-I-2021.pdf

Conform noului regulament de funcţionare al Pieţei Volante Transilvania, aprobat în şedinţa ordinară a CJ Sibiu, din data de 17 decembrie 2020, capacitatea pieţei a fost extinsă cu 20 de locuri, însumând un total de 200 de puncte de vânzare.

Pentru primul semestru al anului 2021 au fost depuse 217 cereri dintre care 27 ale producătorilor din alte judeţe (Olt, Dolj, Gorj, Argeş, Vâlcea, Alba şi Mureş). Astfel, în piaţă vor fi 200 de producători dintre care 20 sunt din alte judeţe.

O noutate adusă de acest regulament vizează introducerea unui nou sector destinat comercializării de băuturi artizanale (bere) şi tradiţionale (ţuică, vin).

“Susţinerea producătorilor locali este o preocupare prioritară a Consiliului Judeţean Sibiu şi ne asigurăm permanent că producătorii beneficiază de toate condiţiile pentru comercializarea produselor. Judeţul Sibiu se bucură de o varietate de producători locali care trebuie sprijiniţi în dezvoltarea lor atât în mediul on line, cât şi în Piaţa Transilvania, unde sibienii şi-au făcut obiceiul de aş face cumpărăturile în fiecare sâmbătă” – Daniela Cîmpean, preşedinta CJ Sibiu.