//Mureș: Prefectura pusă să plătească lumina pentru consiliul județean

Mureș: Prefectura pusă să plătească lumina pentru consiliul județean

Judecătorii au decis că Prefectura Mureș va trebui să plătească o treime din cheltuielile legate de iluminatul și aclimatizarea clădirii în care funcționează și Consiuliul județean Mureș.

”Obligă pârâta INSTITUTIA PREFECTULUI – JUDETUL MURES cu sediul în Tîrgu-Mureş, Piata Victoriei, nr. 1, judetul Mures, la plata către reclamantul JUDETUL MURES a sumei de 10171,88 lei reprezentând cota de 32,55 % din valoarea totală a lucrării de amenajare grup sanitar pentru persoane cu dizabilităti. Respinge în rest actiunea formulată si modificată de reclamantul JUDETUL MURES”, arată soluția pe scurt a instanței.

Curtea de Apel Târgu Mures şi Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie au avut o altă opinie şi au pus reprezentantul Guvernului la plată.

Obligă pârâta Instituţia Prefectului Judeţului Mureş la plata către reclamantul Judeţul Mureş a sumei de 612.224,39 lei, reprezentând cota de 32,55% din valoarea totală a lucrării „Instalaţie de climatizare la sediul administrativ” şi a sumei de 541.161,67 lei, reprezentând cota de 32,55% din valoarea totală a lucrării „Iluminat arhitectural la Palatul Administrativ”.