//Sibiu: Morga intră în colaps

Sibiu: Morga intră în colaps

Numărul mare de decese înregistrat în ultima perioadă de timp la Spitalul Județean Sibiu a făcut ca spațiul în care funcționează morga spitalului să nu mai fie funcțional.

„Decesele din această perioadă au fost mult mai mari din cauza pacienților COVID pozitivi. Sunt decese și din alte cauze. Sigur că numerele de decese în această perioadă este mult mai mare decât cele din perioada similară a anului trecut, motiv pentru care s-a montat un container suplimentar.

Numărul pacienților decedați, la morgă, era cumva limitat. Containerul ne asigură acele spații ce erau insuficiente pentru cazurile de decese care surveneau”, a declarat Lilianei Coldea, purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Județean de Urgență din Sibiu.

În ultimele zile, la Sibiu au fost și 15 cazuri de persoane care au decedat. În județ, de la debutul pandemiei și până în prezent au fost confirmate pozitiv în urma testării SARS CoV-2, 8324 de persoane (dintre care 7946 adulți și 378 copii). Până marți, aici s-au înregistrat 259 de decese, conform sibiu100.ro.