//Șefa femeilor liberale din Cluj-Napoca vrea un bloc lângă Parcul Feroviarilor din Cluj-Napoca
Valentin Gliga și Alexandra Stoica

Șefa femeilor liberale din Cluj-Napoca vrea un bloc lângă Parcul Feroviarilor din Cluj-Napoca

La scurt timp după ce Primăria Cluj-Napoca a anunțat că va moderniza Parcul Feroviarilor, șefa Organizației Femeilor Liberale Cluj-Napoca a cerut o autorizație de construcție pentru un bloc care se va construi pe strada Calatis la nr 23. Cererea vine din partea Alexandrei Stoica, șefa organizației, și bună prietenă cu Valentin Gliga, un alt liberal de marcă din Cluj-Napoca. Gliga a fost șef la fabrica Clujana, este consilier local în cadrul primăriei conduse de Emil Boc și director regional la Poșta Română Sucursala Cluj-Napoca.

Terenul pe care se va construi este cu atât mai valoros cu cât proiectul de revitalizare al Primăriei, estimat la 37 milioane de lei, prevede și amenajarea unor pasarele peste râul Someș.

”Momentan, finanțarea o avem din bugetul local, cel puțin în prima parte, iar după deschiderea liniilor de finanțare europeană, vom încerca să asigurăm finanțare complementară”, anunța primarul Emil Boc, potrivit cluj24.ro.

Șefa organizației Femeilor PNL Cluj-Napoca este și acționar la șase companii, printre care Green Bau Construct, cu domeniu de activitate Lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale.